PURE EMPOWERMENT

maak kennis met ons team

In de afgelopen jaren hebben wij (drs. Isabelle Constantino & Wigard Tegel) vanuit Pure Empowerment honderden mensen begeleid. Zij zaten vast in hun overlevingsmechanisme en zijn opnieuw in beweging gekomen, in verbinding met hun authentieke vermogens. Zij creëren nu vanuit deze kracht en vrijheid nieuwe levensomstandigheden. Deze succesformule is de blauwdruk voor al onze coaching programma’s.

Frits Evelein is als ervaren coach en opleider deel van ons team en mede ontwikkelaar van het programma. Hij componeert Music from Source en heeft de muziek die we gebruiken alsmede diverse clips gemaakt.

Wigard Tegel

Wigard Tegel

CEO & coach

Vanaf mijn 17e ben ik in het Internationale bedrijfsleven actief als ondernemer en sinds mijn 30ste als professional coach. Persoonlijke ontwikkeling is mijn ding. Ik heb in mijzelf en bij talloze cliënten gezien dat iedereen ongeacht zijn (traumatische) ervaringen zijn oorspronkelijk authentieke vermogen weer kan aanspreken en een leven kan creëren met vervulling en geluk. 

Heb je een vraag? Neem gerust contact met mij op.

wigard@pureempowerment.nl 

DrS.ISabelle Constantino

DrS.ISabelle Constantino

Emotie-coach

Als emotie-coach help ik je graag in mijn processen met het vrijmaken van de weg naar je eigen authenticiteit. Je ontdekt wie je echt bent. Doordat je dit ervaart en voelt, wil je ook daar vanuit leven en werken. Heel vanzelfsprekend en geleidelijk verandert er van alles in jou, in jouw leven: hoe je de dingen doet, hoe je ze ziet, op je werk, thuis, overal. Je focus verandert en laat je zien hoe onbeperkt jouw mogelijkheden zijn. Je wordt emotioneel volwassen. Je leert om te gaan met je emoties in plaats van ze weg te duwen.  Dit wens ik iedereen toe.

Heb je een vraag? Neem gerust contact met mij op.

isabelle@pureempowerment.nl 

Dr.Frits evelein

Dr.Frits evelein

Musicus en didacticus

Mijn passie is het ontsluiten van kwaliteiten en creativiteit. Als coach, opleider en onderzoeker werkte ik jarenlang aan de Universiteit Utrecht en aan Codarts, de Hogeschool voor de Kunsten te Rotterdam. Ik componeer Music from Source, publiceer over coaching, onderwijs en bewustzijn en verzorg trainingen en masterclasses in binnen en buitenland.

Heb je een vraag? Wil je meer weten over Music from Source? Neem gerust contact met mij op.

frits@pureempowerment.nl 

Pin It on Pinterest