PURE EMPOWERMENT METHOD

.

.

creëer volledig succes en geluk

PURE EMPOWERMENT METHOD

De Pure Empowerment Method brengt het stuur van jouw geluk, van jouw leven weer volledig terug in eigen handen. Bye, Bye aan al je zorgen, stress, frustraties en alle momenten dat jij je begrenst voelt door jezelf, anderen of omstandigheden.

HELDER INZICHT

Pure Empowerment Method geeft helder inzicht in twee geheel verschillende manieren om jezelf en de wereld te ervaren. Ontdek het fundamentele onderscheid tussen de beperkingen van je kleine zelf en de vrijheid van je grote zelf. Dit onderscheidingsvermogen is van ongekende waarde waardoor jij een keuzevrijheid terugwint en jij je goed, open, verbonden, geïnspireerd, krachtig en vervuld kan voelen ongeacht de omstandigheden.

OWNERSHIP

Met de ervaring van je grote-zelf krijg je direct toegang tot een vrijheid, kracht en authenticiteit die altijd beschikbaar voor je is.
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/T3gqL9TKkSc?rel=0&showinfo=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

MASTERCLASS WORKSHOP

Het belangrijkste van de Masterclass workshop is dat jij onderscheidingsvermogen en helderheid krijgt hoe jij jezelf beperkt en dat jij de vrijheid van je grote-zelf ervaart. We gaan (met een hoop lol) de strategieën van je kleine-zelf onderzoeken, de manieren hoe jij je vasthoudt binnen dezelfde beperkende ervaringen en omstandigheden die je vandaag tegenkomt in je leven. Je zult je grote-zelf ervaren en bewust worden van de helderheid, het potentieel, de vervulling en authenticiteit die altijd voor je beschikbaar is.

WAT JE ONTDEKT

N
Jouw grote-zelf waarin helderheid, kracht, zekerheid, focus en blijdschap altijd beschikbaar voor je zijn.
N
Helderheid over een intern begrenzend systeem die je leven nu veelal stuurt.
N
Waar je levensgeluk te vinden is.
N
Nieuwe vermogens om je goed, verbonden, onbevangen, vrij en geïnspireerd te voelen ongeacht de omstandigheden.

VISIONARY - ENTREPRENEUR - COACH

“De Pure Empowerment Method activeert en bevestigt de kracht van het universum in jouwzelf. 
Als jij op zoek bent naar het ervaren van je grootsheid en het realiseren van volledig succes in je dagelijkse leven dan is de Masterclass de beste start”


Wigard Tegel 

Founder of the Pure Empowerment Method

ABOUT ME

Vanaf mijn 17e ben ik in het bedrijfsleven actief als ondernemer, consultant en coach. In mijn leven heb ik de schoonheid, grootsheid en spelregels van het universum ontdekt en deze geïntegreerd als realiteit in mijn dagelijkse leven. Door mijn realisaties en expertise kan ik de werkelijkheid blootleggen van het denken, de beperkingen en de werkelijke potentie ervan. Mijn werkwijze is experientieel, ik combineer helderheid, inzicht en reflectie met directe innerlijke ervaringen waardoor je als deelnemer eigenaar blijft van je proces. Mijn werkwijze brengt de universele werkelijkheid in ieders gewone dagelijkse leven waardoor een geheel nieuw levensperspectief ontstaat waar vrijheid, vervulling, gemak, inspiratie, kracht voor iedereen toegankelijk zijn ongeacht de omstandigheden. 

<!-- Hotjar Tracking Code for https://www.pureempowerment.org/ --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script><!-- [et_pb_line_break_holder] --> (function(h,o,t,j,a,r){<!-- [et_pb_line_break_holder] --> h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)};<!-- [et_pb_line_break_holder] --> h._hjSettings={hjid:857026,hjsv:6};<!-- [et_pb_line_break_holder] --> a=o.getElementsByTagName('head')[0];<!-- [et_pb_line_break_holder] --> r=o.createElement('script');r.async=1;<!-- [et_pb_line_break_holder] --> r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv;<!-- [et_pb_line_break_holder] --> a.appendChild(r);<!-- [et_pb_line_break_holder] --> })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script>

Pin It on Pinterest

Share This