PURE EMPOWERMENT

.

 

MASTERing YOUR own LIFE

mastercourse

Leer werken en leven vanuit de vrijheid en grootsheid van jouw bewustzijn. Doorzie al jouw begrenzende strategieën. Switch van begrensde emotionele en mentale reacties (stress, frustratie, zorgen etc..) naar een volledig nieuwe beleving waarbij jij  je goed voelt. Werk en leef vanuit jouw echte waarde en unieke vermogens. Honoreer jezelf, jouw grootsheid. Leer authentiek te communiceren vanuit een onwankelbaar zelfvertrouwen.

 

9 weken programma

Creëer in 9 weken een geheel nieuw momentum in je werk en leven met als basis een grotere visie en ervaring van jezelf. De Mastering Your Own Life mastercourse bestaat uit 6 online lessen en 3 small-group live-webinars.

LES 1 de drie versnellingen

Het belangrijkste van les 1 is dat jij je de grootsheid van je ware potentieel ervaart en helderheid krijgt hoe jij jezelf beperkt. We gaan de strategieën van je kleine-zelf onderzoeken. Je ontdekt de manieren waarop jij je vasthoudt binnen voortdurend terugkerende beperkende ervaringen en omstandigheden. Je wordt je bewust van je helderheid, potentieel en de vervulling en authenticiteit die altijd voor je beschikbaar is.

Week 1. De 3 versnellingen (gratis INTRODUCTIE LES)

Het belangrijkste van les 1 is dat jij je de grootsheid van je ware potentieel ervaart en helderheid krijgt hoe jij jezelf beperkt. We gaan (met lichtheid en humor) de strategieën van je kleine-zelf onderzoeken. Je ontdekt de manieren waarop jij je vasthoudt binnen voortdurend terugkerende beperkende ervaringen en omstandigheden. Je gaat je grote-zelf ervaren en word je bewust van je helderheid, potentieel en de vervulling en authenticiteit die altijd voor je beschikbaar is.

Week 2. Doorzetten - doorduwen - controle door actie
In les 2 word je je bewust van hoe je kleine-zelf door acties probeert de omstandigheden en de mensen om je heen te beheersen en te controleren. Je zult de voortdurende staat van afhankelijkheid van je kleine-zelf strategie gaan onderzoeken en de vrijheid en het vermogen van “authentiek aanwezig zijn” ervaren. Tijdens de wekelijkse opdrachten integreer je jouw “authentiek aanwezig zijn” in je dagelijkse werk- en leefomgeving. Je ervaart well-being door jouw focus verschuiving.
Week 3. Small group live webinar
De small-group live-webinar bestaat uit ca. 12 deelnemers. Het is de uitgelezen kans voor verdieping, voor het stellen van vragen en het inbrengen van voorbeelden en persoonlijke situaties die op dat moment voor jou belangrijk zijn.  In iedere small-group webinar gaat Wigard (op verzoek) met een aantal deelnemers 1 op 1 aan de slag. Een live small-group webinar duurt ca 1,5 uur.
Week 4. Vastlopen - stagnatie - geen uitweg zien
In les 3 concentreren we ons op die momenten in je leven waarin je compleet vastzit in je kleine-zelf en geen vooruitgang of uitweg ziet. Je kent ze wel, die omstandigheden die nooit lijken te verbeteren of te veranderen. Je onderzoekt hoe je ermee worstelt. Mogelijk heb je zelfs de hoop al opgegeven. Je ziet hoe jij je (veelal onbewust) vasthoudt in een herhalende ervaring die je niet wil. We verkennen een nieuwe gemoedstoestand waarin je de volledige verantwoordelijkheid neemt voor je welzijn en jij je focus verlegt naar je grote-zelf en je werk/levens ervaringen werkelijk veranderen.
Week 5. Gehoord, begrepen, gezien willen worden - gelijk (willen) hebben
In les 4 ga je herkennen hoe je vanuit je kleine-zelf altijd gezien, begrepen, gehoord, erkend of gewaardeerd wil worden. Hoe je zo al je focus en kracht weggeeft aan anderen. Wat voor een impact dit heeft op jouw leven. Hoe jij kan shiften naar je grote-zelf, naar een nieuwe vorm van gecentreerde aanwezigheid in jezelf. Hierdoor plaats je het referentie punt voor jouw well-being en vervulling weer terug bij jou. Zo creëer je een geheel nieuw vertrekpunt voor al jouw acties en interacties.
Week 6. Small group live webinar

De small-group live-webinar bestaat uit ca. 12 deelnemers. Het is de uitgelezen kans voor verdieping, voor het stellen van vragen en het inbrengen van voorbeelden en persoonlijke situaties die op dat moment voor jou belangrijk zijn.  In iedere small-group webinar gaat Wigard met een aantal deelnemers 1 op 1 aan de slag. Een live small-group webinar duurt ca 1,5 uur.

Week 7. Malen - twijfel - zorgen - obsessieve focus
In les 5 graven we diep in de gewoonte van je kleine-zelf om situaties te overdenken en de toekomst te willen beheersen. Je ontdekt hoe deze gedachtes allemaal worden gevoed door je twijfels en zorgen. Je kent dat wel, je probeert jezelf voor te bereiden (misschien urenlang in het holst van de nacht), door alles te overdenken: wat je moet zeggen, hoe je het gaat zeggen enz. … Zo probeer je problemen uit te sluiten, en situaties en reacties van anderen te controleren. In deze les leer je te vertrouwen op de vermogens van je grote-zelf om open, ontspannen, authentiek en vrij te communiceren onder alle omstandigheden.
Week 8. Tekort - schaarste - nog niet genoeg zijn - nog niet genoeg hebben
In les 6 concentreren we ons op diep geïntegreerde overtuigingen van het kleine-zelf: “Ik ben (nog) niet goed genoeg” en/of “ik heb nog niet genoeg”. Je gaat zien hoe jij je vasthoudt in een continue staat van ‘zelfveroordeling’ en ‘uitstel’. Wachtend op verandering in jezelf of van de omstandigheden. Je gaat herkennen dat je bent gaan geloven dat je ná die verandering pas kan doen wat je werkelijk wil. Je gaat inzien hoe je kleine-zelf controle haalt uit deze staat van wachten en zelfveroordeling. Maar vooral ga je in de laatste les van het programma de blijdschap en kracht ervaren van jouw grote-zelf. Je gaat voelen hoe jouw leven zich vanuit jouw grootsheid ontvouwt. Je ervaart de impact die dat heeft op jouw leven, nu en in de toekomst.
Week 9. Small group live webinar
De small-group live-webinar bestaat uit ca. 12 deelnemers. Het is de uitgelezen kans voor verdieping, voor het stellen van vragen en het inbrengen van voorbeelden en persoonlijke situaties die op dat moment voor jou belangrijk zijn.  In iedere small-group webinar gaat Wigard (op verzoek) met een aantal deelnemers 1 op 1 aan de slag. Een live small-group webinar duurt ca 1,5 uur.

WAT JE KRIJGT

In de 9 weken webinar & online Mastercourse ontvang je gespreid 6 les modules in jouw persoonlijke inlogpagina en kan je deelnemen aan 3 small group live webinars. Kun je niet aanwezig zijn tijdens één van de live webinars? Geen probleem. Je ontvangt de recordings van de webinar een dag na iedere webinar via e-mail. Via de inlogpagina heb je toegang tot de video lessen, de introspectieoefeningen (audio), de onderzoeksvragenlijsten en de huiswerk opdrachten. Alle audio en pdf bestanden zijn ook als download beschikbaar.

Wekelijks (6 x) :
Een online les (video)
Introspectieoefeningen (audio)
Onderzoeksvragenlijsten (digitaal)
Opdracht(en) voor de week (video)
Huiswerk materiaal (pdf)
Bonus: persoonlijke feedback via email
en meer…

Live support (3 x):
3 live small group webinars
Coach: Wigard Tegel
Tijdsduur: ca 1,5 uur per webinar

SELECTEER JOUW STARTDATUM

Kies de datum die bij je past. De startdatum bepaalt wanneer de 3 live webinars plaatsvinden. Kun je een keer niet aanwezig zijn? Geen probleem. Je kan de recording altijd een dag later al beluisteren. De 6 online lessen worden periodiek in je account vrijgegeven. De eerste twee lessen zijn direct na je inschrijving voor je beschikbaar (dus ook vòòr de officiële start datum).

 

Wat anderen zeggen

De oefeningen zetten me gelijk in mijn kracht

Wat ik er zo fijn aan vind is dat er niet een heel verhaal van gemaakt wordt. Waar je normaal vaak gaat graven in je verleden ga je met de online Mastercourse direct naar de onderliggende oorzaak, je laat oude ballast los en ervaart gelijk je eigen grootsheid.  Het is supersnel! De oefeningen zetten me gelijk in mijn kracht. Ik herken nu waar ik zit. Als ik mezelf saboteer kan ik het gelijk veranderen. Ik kan nu van mezelf genieten!  Dat kon ik daarvoor niet. Ik zie de bewijzen dat het werkt iedere dag in mijn werk en mijn privé leven! Ik voel nu dat ik blijdschap breng door gewoon mezelf te zijn. Hartelijk dank voor je programma!

SOPHIE

I am blown away

I had my first session with Wigard because I felt a resonance to and I am blown away. I didn’t expect that kind of clarity, depth, expansion and shift in such a strong way and so fast. Now I know why in this moment you were the one. I’m happy I listened to my guidance and that the co-creation unfolded so effortlessly.

I’m grateful Wigard and absolutely recommend you.

KY

FRANK

“Met behulp van Wigard heb ik inzicht gekregen in hoe anderen reageren op mijn gedrag. Dit door je in een spiegel naar jezelf te laten kijken. 

Door de niet altijd makkelijke confrontatie met mijzelf en de trainingen heb ik geleerd om duidelijk te zijn en bewuste keuzes te maken. Ik heb veel over mijzelf geleerd, ben weerbaarder en heb meer vertrouwen gekregen.

Ik voel mij sterker dan ooit”

WILLEMIJN

“Wigard heb ik leren kennen als een betrokken coach, die je kan begeleiden in de zoektocht naar je echte vermogens.

Ik heb samen met hem mijn eigen kracht gevonden waardoor ik nu het gevoel van vrijheid, rust en autonomie dagelijks kan ervaren.

Hij is iemand waar je op terug kan vallen, wanneer je weer een stap wilt maken in je eigen persoonlijke ontwikkeling, waardoor je telkens een stap verder komt.”

MARIA

“Wigard neemt je mee op reis door zijn heldere en doortastende vraagstelling, naar de diepte en ruimte van je eigen stilte (je grote zelf).

Hij laat je deze ruimte ervaren en herkennen. Deze ervaring geeft je een vernieuwde en versterkte verbinding met je creatie kracht”

Pin It on Pinterest

Share This