PURE EMPOWERMENT MASTERCOURSE

 

6 weken mastercourse

Het 6 weken programma is het fundament van de Pure Empowerment Mastercourse

WAT JE KRIJGT

In de 6 weken online Mastercourse ontvang je iedere week een les module in jouw persoonlijke inlogpagina. Via deze inlogpagina heb je toegang tot de video lessen, de introspectieoefeningen (audio), de onderzoeksvragenlijsten en de huiswerk opdrachten. Alle audio en pdf bestanden zijn ook als download beschikbaar.

Bonus: Persoonlijke support

Bij iedere les zijn er online invulvelden waarin jij je ervaringen en onderzoeksresultaten kunt opschrijven. Deze informatie is alleen toegankelijk voor jou. Je hebt echter wel de keuze om deze persoonlijke informatie met mij (Wigard) te delen. Ik volg dan regelmatig de ontwikkelingen in jouw proces en zal persoonlijk via email je realisaties bekrachtigen en je, indien nodig, aanvullende tips geven. Let wel, deze informatie is in dat geval alleen voor mij toegankelijk en zal nooit worden gedeeld.

Wekelijks:
Een online les (video) Introspectieoefeningen (audio) Onderzoeksvragenlijsten (digitaal)
Opdracht(en) voor de week (video)
Huiswerk materiaal (pdf)
Bonus: persoonlijke e-mail feedback
en meer…

Betalingen kunnen via Ideal, Paypal, Bankcontact, Giropay, Sofort of Creditcard.

100% TEVREDEN

Wij werken met een 100% tevredenheid garantie. Het belangrijkste is dat jij blij bent met je aankoop. Binnen 18 dagen na aanvang van het programma kun je ieder moment kosteloos stoppen. Je hoeft hiervoor alleen een mail te sturen om jouw besluit kenbaar te maken (naar team@pureempowerment.nl). Er is geen verdere toelichting nodig. Je krijgt je betaling volledig terug.

HET PROGRAMMA

Bekijk het programma:

Week 1. De 3 versnellingen (gratis masterclass)

Het belangrijkste van de gratis Masterclass is dat jij de vrijheid van je ware potentieel ervaart en helderheid krijgt over hoe jij jezelf beperkt. We gaan (met lichtheid en humor) de strategieën van je kleine-zelf onderzoeken. Je ontdekt de manieren waarop jij je vasthoudt binnen voortdurend terugkerende beperkende ervaringen en omstandigheden. Ervaar je grote-zelf en word je bewust van je helderheid, potentieel en de vervulling en authenticiteit die altijd voor je beschikbaar is.

Week 2. Doorzetten - doorduwen - controle door actie

In les 2 word je je bewust van hoe je kleine-zelf door acties probeert de omstandigheden en de mensen om je heen te beheersen en te controleren. Je zult de voortdurende staat van afhankelijkheid van je kleine-zelf strategie gaan onderzoeken en de vrijheid en het vermogen van “authentiek aanwezig zijn” ervaren. Tijdens de wekelijkse opdrachten integreer je jouw “authentiek aanwezig zijn” in je dagelijkse werk- en leefomgeving. Je ervaart well-being door jouw focus verschuiving.

Week 3. Vastlopen - stagnatie - geen uitweg zien

In les 3 concentreren we ons op die momenten in je leven waarin je compleet vastzit in je kleine-zelf en geen vooruitgang of uitweg ziet. Je kent ze wel, die omstandigheden die nooit lijken te verbeteren of te veranderen. Je onderzoekt hoe je ermee worstelt. Mogelijk heb je zelfs de hoop al opgegeven. Je ziet hoe jij je (veelal onbewust) vasthoudt in een herhalende ervaring die je niet wil. We verkennen een nieuwe gemoedstoestand waarin je de volledige verantwoordelijkheid neemt voor je welzijn en jij je focus verlegt naar je grote-zelf en je werk/levens ervaringen werkelijk veranderen.

Week 4. Gehoord, begrepen, gezien willen worden - gelijk (willen) hebben

In les 4 ga je herkennen hoe je vanuit je kleine-zelf altijd gezien, begrepen, gehoord, erkend of gewaardeerd wil worden. Hoe je zo al je focus en kracht weggeeft aan anderen. Wat voor een impact dit heeft op jouw leven. Hoe jij kan shiften naar je grote-zelf, naar een nieuwe vorm van gecentreerde aanwezigheid in jezelf. Hierdoor plaats je het referentie punt voor jouw well-being en vervulling weer terug bij jou. Zo creëer je een geheel nieuw vertrekpunt voor al jouw acties en interacties.

Week 5. Malen - twijfel - zorgen - obsessieve focus

In les 5 graven we diep in de gewoonte van je kleine-zelf om situaties te overdenken en de toekomst te willen beheersen. Je ontdekt hoe deze gedachtes allemaal worden gevoed door je twijfels en zorgen. Je kent dat wel, je probeert jezelf voor te bereiden (misschien urenlang in het holst van de nacht), door alles te overdenken: wat je moet zeggen, hoe je het gaat zeggen enz. … Zo probeer je problemen uit te sluiten, en situaties en reacties van anderen te controleren. In deze les leer je te vertrouwen op de vermogens van je grote-zelf om open, ontspannen, authentiek en vrij te communiceren onder alle omstandigheden.

Week 6. Tekort - schaarste - nog niet genoeg zijn - nog niet genoeg hebben

In les 6 concentreren we ons op diep geïntegreerde overtuigingen van het kleine-zelf: “Ik ben (nog) niet goed genoeg” en/of “ik heb nog niet genoeg”. Je gaat zien hoe jij je vasthoudt in een continue staat van ‘zelfveroordeling’ en ‘uitstel’. Wachtend op verandering in jezelf of van de omstandigheden. Je gaat herkennen dat je bent gaan geloven dat je ná die verandering pas kan doen wat je werkelijk wil. Je gaat inzien hoe je kleine-zelf controle haalt uit deze staat van wachten en zelfveroordeling. Maar vooral ga je in de laatste les van het programma de blijdschap en kracht ervaren van jouw grote-zelf. Je gaat voelen hoe jouw leven zich vanuit jouw grootsheid ontvouwt. Je ervaart de impact die dat heeft op jouw leven, nu en in de toekomst.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hieronder vind je antwoorden op veel gestelde vragen.

 

Wat is je grote-zelf?

Het grote-zelf is een groter deel van jou dat altijd bij je is. Als je er verbinding mee maakt, voel je je goed, helder, op je gemak, verbonden, geïnspireerd, vervuld, gefocust en vrij. Deze staat van zijn wordt niet bepaald door condities en externe omstandigheden. Zodra je je leven ervaart vanuit je grote-zelf heb je direct toegang tot geluk en het creëren van volledig succes.

Wat is je kleine-zelf?

Het kleine-zelf is ons cognitieve/rationele denken dat als een mini-processor probeert het leven te omvatten. Dit is totaal onmogelijk. Daardoor zoekt het kleine-zelf alle houvast en zekerheid buiten zichzelf. Dat is de oorzaak van alle ongemakken die je nu in je leven ervaart. Het ervaren van je leven vanuit het kleine-zelf genereert per definitie onrust, stress en kan ons nooit intrinsieke vervulling geven. We zijn allemaal super getraind in het waarnemen van onszelf en de wereld om ons heen vanuit onze mini-processor. Helderheid hoe jij jezelf vasthoudt door je gedachtes, emoties en acties in een voortdurende dynamiek van je kleine-zelf is fundamenteel. Zo kun je weer gaan kiezen voor grootsheid in jouw leven.

Waarom introspectieoefeningen?

Introspectie is fundamenteel voor werkelijke veranderingen. Praten, kijken en luisteren blijven te oppervlakkig. Je hebt in jezelf diepgaande ervaringen nodig om je vrij te maken van beperkende patronen en omstandigheden. Met een introspectieoefening ga je op intern onderzoek uit. Enerzijds zie en ervaar je in jezelf met enorme helderheid de oorzaak en dynamiek van de dingen die niet werken in je leven. Anderzijds ervaar je de grootsheid, bezieling en vitaliteit van je grote-zelf en hoe je daarvanuit je leven kunt vormgeven. Het totaal van de ervaring geeft jou de helderheid en kracht voor levens vervullende nieuwe ervaringen.

 

Hoeveel tijd kost de Mastercourse?

1 x ca. 1 à 1,5 uur per week: Het wekelijkse lesmateriaal bestaat uit een video les, geleide introspectieoefeningen (audio) en onderzoeksopdrachten. Deze duren in totaal ca. 1 à 1,5 uur per week. Ca. 15 minuten per dag: Bij de start van de dag heb je een ochtend meditatie (5 minuten) waarin jij je intentie uitzet voor deze dag. Daarnaast ga je dagelijks oefenen met nieuwe ervaringen. Één of twee keer per de dag maak je korte aantekeningen van jouw waarnemingen en ervaringen (ca. 10 minuten per dag).

Voor wie is de Mastercourse?

Voor iedereen die grenzen ervaart van zichzelf en de omstandigheden waarin je nu verkeert. Als je een diepgaande verandering wil meemaken naar een leven met authenticiteit, geluk en volledig succes. Het kan zijn dat je nu onrust en stress ervaart, geheel vastloopt in een situatie of dat je succesvol bent maar nog steeds volledige vervulling mist. De Pure Empowerment Methode is tailormade en sluit perfect aan bij jouw situatie.

Kan ik het programma stoppen?

Natuurlijk. Wij werken met een 100% tevredenheid garantie. Het belangrijkste is dat jij blij bent met je aankoop. Binnen 18 dagen na aanvang van het programma kan je ieder moment kosteloos stoppen. Je krijgt je betaling volledig terug. Je hoeft hiervoor alleen via email jouw besluit kenbaar te maken (naar team@pureempowerment.nl). Er is geen verdere toelichting nodig.

Wat zijn live small-group webinars?

Live small-group webinars zijn onderdeel van de 9 weken webinar & online Mastercourse. Het zijn bijeenkomsten van ca. 12 deelnemers waarbij Wigard direct met de groep aan de slag gaat. Het doel is het creëren van verdieping en diepgaande realisaties. Het is dé uitgelezen kans voor het stellen van vragen en het inbrengen van voorbeelden en persoonlijke situaties die op dat moment voor jou belangrijk zijn.  In iedere small-group webinar kan Wigard (op verzoek) met een aantal deelnemers 1 op 1 aan de slag. Een live small-group webinar duurt ca 1,5 uur.

Pin It on Pinterest

Share This