MASTERCOURSE LES 6

TEKORT - SCHAARSTE - NOG NIET GOED GENOEG ZIJN - NOG NIET GENOEG HEBBEN

In les 6 concentreren we ons op diep geïntegreerde overtuigingen van het kleine-zelf: “Ik ben (nog) niet goed genoeg” en/of “ik heb nog niet genoeg”. Je gaat zien hoe jij je vasthoudt in een continue staat van ‘zelfveroordeling’ en ‘uitstel’. Wachtend op verandering in jezelf of van de omstandigheden. Je gaat herkennen dat je bent gaan geloven dat je ná die verandering pas kan doen wat je werkelijk wil. Je gaat inzien hoe je kleine-zelf controle haalt uit deze staat van wachten en zelfveroordeling. Maar vooral ga je in de laatste les van het programma de blijdschap en kracht ervaren van jouw grote-zelf. Je gaat voelen hoe jouw leven zich vanuit jouw grootsheid ontvouwt. Je ervaart de impact die dat heeft op jouw leven, nu en in de toekomst.

6.1: TEKORT - SCHAARSTE - NOG NIET GOED GENOEG ZIJN - NOG NIET GENOEG HEBBEN

Video: Herken hoe jij je via je kleine-zelf vasthoudt in een beleving van tekort, schaarste en niet goed genoeg zijn. (4 minuten)

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/267802503" width="640" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

6.2: ONDERZOEKSVRAGEN

Gebruik de onderzoeksvragen als voorbereiding voor de ervaringsgerichte oefening. Download het PDF werkformulier of maak gebruik van de digitale invulvelden (5 minuten)

Onderzoeksvragen
  1. Wat staat jouw volledige grootsheid in de weg?
  2. Wat moet er voor jouw gevoel veranderen?
  3. Hoe ervaar je dat jij nog niet goed genoeg bent?
  4. Op wat voor manier ben jij aan het wachten en uitstellen?
  5. Sluit je ogen en voel de spanning die dat wachten en uitstellen teweegbrengt in je lichaam. Waar in je lichaam ervaar je deze spanning?

6.3: INTROSPECTIE OEFENING

Audio: Bevrijd jezelf van oeroude overtuigen van niet goed genoeg  zijn en stap in de vreugde en kracht van je grootsheid. Tip: Doe deze oefening als je op jezelf bent in een stille ruimte. (21 minuten)

6.4: OMSCHRIJF JE ERVARING

Download het PDF werkformulier of maak gebruik van de digitale invulvelden.

Omschrijf je Celebration of Life ervaring (5 minuten)
  1. Wat zijn je ervaringen en het gevoel dat je kreeg tijdens de oefening?
  2. Wat zijn jouw ervaringen van het pad van licht waarop je liep?
  3. Wat ervoer jij toen jouw energie en levensvreugde de aarde omhulde?
  4. Had je nog andere ervaringen?

6.5: TIPS EN FOCUS VOOR DE WEEK

Video: Tips en focus voor deze week  (4 minuten)

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/267803320" width="640" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

6.6: WONDEREN- REFLECTIE

PDF: Welke wonderen heb jij vandaag meegemaakt? Neem iedere dag 5 minuten de tijd om jouw wonderen van die dag te omschrijven. Gebruik de PDF of het digitale invulformulier (5 minuten per dag)

Mijn wonderen van deze week

Dag 1

Dag 2

Dag 3

Dag 4

Dag 5

Dag 6

Dag 7

6.7: THE CELEBRATION OF LIFE RESET

Audio: Deze korte reset helpt je om je gedurende de dag weer terug te plaatsen op jouw eigen lichtend pad van kracht en vrijheid. De reset bestaat uit enkele woorden. Voel de woorden en laat ze in al je cellen registeren. (2 minuten)

The Celebration of Life reset

by Pure Empowerment | Mastercourse

6.8: MASTERCOURSE REFLECTIE

Aan het einde van de week ontvang je een email om jouw belangrijkste realisaties en successen te vieren. (10 minuten)

Mastercourse reflectie invulvelden

6.9: GOEDEMORGEN MEDITATIE

Audio: Met de goedemorgen meditatie verbind jij je met jouw grote-zelf en stap je in de ervaring van jouw grootsheid. Je zet de intentie  om vanuit je vrije deel waar te nemen, te communiceren, te creëren en te genieten van deze dag. De Goedemorgen Meditatie is perfect geschikt om je dag mee te starten. (5 minuten)

Goedemorgen Meditatie

by Pure Empowerment | Mastercourse

 

PRIVACY en persoonlijke support

Bij alle lessen zijn er invulvelden waarin jij je ervaringen en onderzoeksresultaten kunt opschrijven. Deze informatie is alleen toegankelijk voor jou. Je hebt echter wel de keuze om deze persoonlijke informatie met mij (Wigard) te delen. Ik volg dan regelmatig de ontwikkelingen in jouw proces en zal persoonlijk via email je realisaties bekrachtigen en je, indien nodig, aanvullende tips geven. Let wel, deze informatie is in dat geval alleen voor mij toegankelijk en zal nooit worden gedeeld.

PRIVACY Settings

Bij de lessen heb je invulvelden waarin jij je ervaringen en onderzoeksresultaten kan opschrijven. Deze informatie is alleen voor jou toegankelijk. Je hebt wel de mogelijkheid om deze persoonlijke informatie te delen met Isabelle en Wigard. Dit geeft hen de mogelijkheid om op de hoogte blijven van je ontwikkelingen in het proces. Deze informatie is op dat moment alleen voor Isabelle en Wigard toegankelijk. Deze informatie wordt nooit gedeeld en alleen gebruikt om jouw ontwikkeling en ervaringen te monitoren.

Mijn antwoorden beheren

Pin It on Pinterest

Share This