MASTERCOURSE LES 3

 

VASTZITTEN - STAGNATIE - GEEN UITWEG ZIEN

In les 3 concentreren we ons op die momenten in je leven waarin je compleet vastzit in je kleine-zelf en geen vooruitgang of uitweg ziet. Je kent ze wel, die omstandigheden die nooit lijken te verbeteren of te veranderen. Je onderzoekt hoe je ermee worstelt. Mogelijk heb je zelfs de hoop al opgegeven. Je ziet hoe jij je (veelal onbewust) vasthoudt in een herhalende ervaring die je niet wil. We verkennen een nieuwe gemoedstoestand waarin je de volledige verantwoordelijkheid neemt voor je welzijn en jij je focus verlegt naar je grote-zelf en je werk/levens ervaringen werkelijk veranderen.

3.1: GEEN UITWEG ZIEN

Video les: Ontdek hoe jij door de fixatie van je kleine-zelf op problemen in jouw leven jezelf vast zet, maar vooral belangrijk hoe jij je eruit kan bevrijden. ( 7 minuten)

3.2: ONDERZOEKSVRAGEN

Dit onderzoek is een voorbereiding op de ervaringsgerichte oefening. Download het PDF werkformulier of maak gebruik van de digitale invulvelden (10 minuten)
Onderzoeksvragen
Op welke groot probleem ben jij gefixeerd?

In welke mate, op een schaal van 1 tot 10, bepaalt dat je gemoedstoestand?

Hoeveel impact heeft dat nu op je leven?

Doe nu voor een moment je ogen dicht en richt je op het probleem. Waar in je lichaam voel je de grootste spanning?

3.3: INTROSPECTIE OEFENING

Audio: Tijdens deze introspectie oefening word je bewust hoe jij een herhalende ervaring creëert door de fixatie op je problemen en het willen fixen van onstandigheden. Je leert een nieuwe techniek waarbij je de onderliggende beperkende oorzaak loslaat in jezelf en je de grote kracht en vrije stroom van jouw potentieel toelaat . Tip: Doe deze oefening als je op jezelf bent in een stille ruimte. (20 minuten)

3.4: OMSCHRIJF JE ERVARING

Omschrijf je ervaring en gevoel van de introspectieoefening. Download het PDF werkformulier of maak gebruik van de digitale invulvelden (5 minuten)
INVULVELD VOOR JOUW ERVARING

3.5: TIPS EN FOCUS VOOR DE WEEK

 

Video: Tips en focus voor deze week  (4 minuten)

Audio M4R bestand : Gebruik gedurende de dag een ping/ringtoon als  herinnering te shiften naar je grote-zelf.   

Ringtoon / Ping 2

by Pure Empowerment | Mastercourse

 

3.6: WONDEREN - REFLECTIE

Welke wonderen heb jij vandaag mee gemaakt? Door je aandacht te richten op de vrije stroom van jouw potentieel en hiervan te genieten, verandert je ervaring en ontstaan er nieuwe (onverwachte) gebeurtenissen en nieuwe mogelijkheden. Neem iedere dag de tijd om jouw wonderen van de die dag te omschrijven. Download het PDF werkformulier of maak gebruik van de digitale invulvelden (5 minuten per dag)

Mijn wonderen van deze week
Dag 1

Dag 2

Dag 3

Dag 4

Dag 5

Dag 6

Dag 7

3.7: MIJN POTENTIEEL RESET

Audio: Deze korte reset helpt je om je gedurende de dag weer terug te plaatsen in je eigen flow en kracht.  Voel de woorden en laat ze in al je cellen registeren. (2 minuten)

Mijn Potentieel Reset

by Pure Empowerment | Mastercourse

3.8: GOEDEMORGEN MEDITATIE

Audio: Met de goedemorgen meditatie verbind jij je met jouw grote-zelf en stap je in de ervaring van jouw grootsheid. Je zet de intentie  om vanuit je vrije deel waar te nemen, te communiceren, te creëren en te genieten van deze dag. De Goedemorgen Meditatie is perfect geschikt om je dag mee te starten. (5 minuten)

Download mp3

 

Goedemorgen Meditatie

by Pure Empowerment | Mastercourse

 

PRIVACY en persoonlijke support

Bij alle lessen zijn er invulvelden waarin jij je ervaringen en onderzoeksresultaten kunt opschrijven. Deze informatie is alleen toegankelijk voor jou. Je hebt echter wel de keuze om deze persoonlijke informatie met mij (Wigard) te delen. Ik volg dan regelmatig de ontwikkelingen in jouw proces en zal persoonlijk via email je realisaties bekrachtigen en je, indien nodig, aanvullende tips geven. Let wel, deze informatie is in dat geval alleen voor mij toegankelijk en zal nooit worden gedeeld.

PRIVACY Settings

Bij de lessen heb je invulvelden waarin jij je ervaringen en onderzoeksresultaten kan opschrijven. Deze informatie is alleen voor jou toegankelijk. Je hebt wel de mogelijkheid om deze persoonlijke informatie te delen met Isabelle en Wigard. Dit geeft hen de mogelijkheid om op de hoogte blijven van je ontwikkelingen in het proces. Deze informatie is op dat moment alleen voor Isabelle en Wigard toegankelijk. Deze informatie wordt nooit gedeeld en alleen gebruikt om jouw ontwikkeling en ervaringen te monitoren.

Mijn antwoorden beheren

Pin It on Pinterest

Share This