PURE EMPOWERMENT

.

Iedereen wil vervulling en geluk in zijn werk ervaren


WAT IS ER NU ÉCHT NODIG?

OWNERSHIP

De Pure Empowerment Mastercourse brengt je weer volledig aan het stuur van jouw werkgeluk. Bye Bye aan al je zorgen en werkstress en alle momenten waarbij je jezelf voorbijloopt. 

Het is nu tijd voor jou. Het is tijd om je goed te voelen. Om jouw inspiratie en unieke vermogens te ervaren en zichtbaar te maken. Zo wordt jij van werkelijke waarde voor jezelf en daardoor voor anderen om je heen.

AUTHENTICITEIT

Pure Empowerment geeft je inzicht in twee systemen die jou sturen. Je wordt je bewust van jouw overlevingssysteem en hoe die de oorzaak is van alle stress en ongemak die je nu in je leven ervaart.

Daarnaast ga je direct een groter en vrijer deel van jezelf ervaren (grote-zelf). Daar zit je autonome kracht, creativiteit en vermogen om je goed te voelen. Je leert hoe je deze kwaliteiten heel organisch elke dag kunt inzetten.

 

In verbinding met je grote-zelf ervaar je direct vrijheid. In deze stroom ben je helder, weet je wat je wil, weet je waar je blij van wordt, kun je het makkelijk communiceren en heb je de moed om je inspiratie om te zetten in actie.

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/288499714" width="640" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

ONLINE MASTERCOURSE

Realiseer geluk in jouw werk. Creëer in 6 tot 9 weken een nieuwe werkervaring met als basis een grotere visie en ervaring van jezelf. Ga voorbij aan oude begrenzende strategieën. Spreek je oorspronkelijke kwaliteiten aan. Ervaar jouw echte waarde en unieke vermogens. Communiceer en onderneem geïnspireerde acties vanuit een onwankelbaar zelfvertrouwen.

ACTIE: Start nu in september met de Mastercourse en betaal alleen inschrijfgeld (vanaf €10,00)

VISIONARY – ENTREPRENEUR – COACH

“Weten wat je wil, weten waar jij blij van wordt en dat om durven zetten in geïnspireerde actie is het meest bevrijdende wat er is

 

Wigard Tegel 
Founder of the Pure Empowerment Method

GRATIS ONLINE MASTERCLASS

De gratis online Masterclass geeft helderheid en stuurt aan op het maken van een innerlijke keuze. Door zelfonderzoek ervaar je hoe jij je nu in je werk beperkt en je ervaart de vrijheid van je ware potentieel.

De Masterclass is de eerste les van de 6 weken durende Mastercourse, een perfecte manier om gratis kennis te maken met het programma.

Pin It on Pinterest

Share This