PURE EMPOWERMENT MASTERCLASS

 

 

creëer volledig succes en geluk

PURE EMPOWERMENT METHODE

De Pure Empowerment Methode brengt je weer volledig aan het stuur van jouw geluk, van jouw leven. Bye Bye aan al je zorgen, stress, frustraties en alle momenten dat jij je begrensd voelt door jezelf, anderen of omstandigheden.

HELDERHEID

Creëer helder inzicht in twee geheel verschillende manieren om jezelf en de wereld te ervaren. Ontdek het fundamentele onderscheid tussen de beperkingen van je kleine-zelf en de vrijheid van je grote-zelf. Ervaar een nieuwe keuzevrijheid om je goed, open, verbonden, geïnspireerd, krachtig en vervuld te voelen ongeacht de omstandigheden.

ERVAAR JE POTENTIEEL

Het belangrijkste van de gratis Masterclass is dat jij je de vrijheid van je ware potentieel ervaart en helderheid krijgt over hoe jij jezelf beperkt. We gaan (met lichtheid en humor) de strategieën van je kleine-zelf onderzoeken. Je ontdekt de manieren waarop jij je vasthoudt binnen voortdurend terugkerende beperkende ervaringen en omstandigheden. Ervaar je grote-zelf en word je bewust van je helderheid, potentieel en de vervulling en authenticiteit die altijd voor je beschikbaar is.

VISIONARY - ENTREPRENEUR - COACH

Met de Pure Empowerment methode maak jij de weg vrij naar je ongekende potentieel. Door de ervaring van jouw grote-zelf en het laten doorstromen van dat vermogen creëer je vervulling, succes en blijdschap in je werk en leven”.

WIGARD TEGEL 
FOUNDER OF THE PURE EMPOWERMENT METHOD

WAT JE ONTDEKT

 
N
Je grote-zelf waarin helderheid, kracht, zekerheid, focus en blijdschap altijd beschikbaar voor je zijn
N
Helderheid over een intern begrenzend systeem dat je leven nu veelal stuurt
N
Waar je levensgeluk te vinden is
N
Nieuwe vermogens om je goed, verbonden, onbevangen, vrij en geïnspireerd te voelen ongeacht de omstandigheden

WAT JE KRIJGT

In deze gratis Masterclass ontvang je een online les video, een introspectieoefening (audio), onderzoeksvragenlijsten en focus opdrachten voor één week.
Masterclass :

  • Online les (video)
  • Introspectieoefening (audio)
  • Onderzoeksvragenlijst (digitaal)
  • Focus voor de week (video + PDF)
  • Goedemorgen meditatie (audio)

Pin It on Pinterest

Share This