PURE EMPOWERMENT

.

 

Ultimate boost

3 sessies

Je wilt nu helderheid. Je eigen koers, jouw vrijheid en autonome kracht ervaren in jouw dagelijkse leven. Je zit vast in een patroon. Herhalende gelijksoortige ervaringen waar je niet blij van wordt. Je hebt langer tegen de omstandigheden geknokt maar het werkt niet.

Programma

In het Ultimate Boost programma verbindt jij jezelf weer bewust met je levensmissie. Je krijgt helder inzicht in hoe je overlevingsmechanisme functioneert, hoe jij vanuit je overlevingsmechanisme je zelf begrenst en vasthoudt in levensomstandigheden die je niet wil. Je leert dat jij aan het stuur staat en niet andersom. De blokkades lossen op. Je hervindt je autonome kracht, creativiteit en vermogen om je goed te voelen. Je leert hoe jij vanuit je innerlijke missie je werkelijke kwaliteiten moeiteloos kunt inzetten. Je leert trouw te zijn aan jezelf, te handelen vanuit je innerlijke grootsheid. Het Ultimate Boost programma stuurt aan op directe integratie, op positieve nieuwe ervaringen in jouw leven.

De sessies

De Ultimate Boost coaching sessies duren 1,5 uur en vinden om de week plaats in onze praktijk in Almere of via Zoom (een soort Skype). Voor een online sessie heb jij nodig, een rustige ruimte voor jezelf, een tablet of computer met een microfoon, camera en internet verbinding.  

Werkwijze

Plan een gratis oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek creëer jij voor jezelf helderheid of het programma goed bij jou past. Wil je gelijk starten? Klik op “boek nu” button en schrijf in de bestelnoties de naam van de coach. Wigard of Isabelle. Na je bestelling ontvang je een bevestiging via email en kan je heel makkelijk zelf online je afspraken inplannen in de agenda. 

Prijzen

Het Ultimate Coaching programma bestaande uit 3 sessie kost € 650,- Incl. Btw voor particuliere klanten. De betaling gaat in twee maandelijkse termijnen van € 325,- Incl. Btw.

Het zakelijk Ultimate Coaching programma kost € 650,- Excl. Btw. 

maak kennis met ons team

In de afgelopen jaren hebben wij (drs. Isabelle Constantino & Wigard Tegel) vanuit Pure Empowerment honderden mensen begeleid. Zij zaten vast en zijn in een nieuwe beweging gekomen, in verbinding met hun authentieke vermogens. Zij creëren nu vanuit deze kracht en vrijheid nieuwe levensomstandigheden. Deze succesformule is de blauwdruk voor al onze coaching programma’s.

Wigard Tegel

Wigard Tegel

Coach

Vanaf mijn 17e ben ik in het Internationale bedrijfsleven actief als ondernemer en sinds mijn 30ste als professional coach. Persoonlijke ontwikkeling is mijn ding. Ik heb in mijzelf en bij talloze cliënten gezien dat iedereen (ongeacht de omstandigheden) zijn oorspronkelijk authentieke vermogen kan aanspreken en een leven kan creëren met vervulling en geluk. Ik ben zeer geïnspireerd om  mijn kwaliteiten in te zetten voor een verandering en nieuwe ervaring in deze wereld.

Heb je een vraag? Neem contact met me op: wigard@pureempowerment.nl 

DrS.ISabelle Constantino

DrS.ISabelle Constantino

Emotietheraoeut

Als emotietherapeut help ik je graag in mijn processen met het vrijmaken van de weg naar je eigen waarheid. Je ontdekt wie je echt bent. Doordat je dit ervaart en voelt, wil je ook daar vanuit leven. Heel vanzelfsprekend en geleidelijk verandert er van alles in jou, in jouw leven: hoe je de dingen doet, hoe je ze ziet, op je werk, thuis, overal. Je focus verandert en laat je zien hoe onbeperkt jouw mogelijkheden zijn. Leven vanuit “echt zijn” elke dag is voor mij bewust in verbinding zijn met mijn essentie. Zo ervaar ik liefde en vreugde in alles wat ik doe. Dit wens ik iedereen toe.

Heb je een vraag? Neem contact met me op: isabelle@pureempowerment.nl 

Wat anderen zeggen

Reacties van de cliënten van Isabelle
“Helder, concreet en heel veilig”

“Geeft veel inspiratie en praktische tips om het zelf te kunnen” 

“Veel voorbeelden en humor”

“Ik voel me gesteund en begrepen”  

“Ik voel me zo ontspannen en sterk”  

“Ik voel me eindelijk gelukkig”  

 “Ik ben zo blij met mezelf, ik weet dat ik er mag zijn ”   

“Ik kan nu weer mijn leven sturen i.p.v. controleren” 

“Ik vind het leven weer leuk” 

“Ik voel me meer zelf ” 

“Ik heb geleerd dat het verleden mij niet meer hoeft te sturen maar dat ik nu zelf mag sturen” 

Wat anderen zeggen

Reacties van de cliënten van Wigard

Het effect is langdurig en heeft nog steeds een positieve impact

Wigard heeft, via zijn coaching programma, geholpen om me te helpen focussen, te verbinden en om vrijheid te ervaren in mijn manier van werken, ongeacht de omstandigheden.

De kennis die tijdens onze sessies wordt opgedaan, is langdurig en heeft nog steeds een positieve impact op mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik kan sneller kansen herkennen nadat ik ben gecoacht om verder te bouwen op mijn sterke punten, helder te denken en authentieke keuzes te maken.

Werken met Wigard en het gebruik van de tools die hij biedt heeft de kwaliteit van mijn werk- en privé leven verbeterd.

DEBBIE

FRANK

“Met behulp van Wigard heb ik inzicht gekregen in hoe anderen reageren op mijn gedrag. Dit door je in een spiegel naar jezelf te laten kijken. 

Door de niet altijd makkelijke confrontatie met mijzelf en de trainingen heb ik geleerd om duidelijk te zijn en bewuste keuzes te maken. Ik heb veel over mijzelf geleerd, ben weerbaarder en heb meer vertrouwen gekregen.

Ik voel mij sterker dan ooit”

WILLEMIJN

“Wigard heb ik leren kennen als een betrokken coach, die je kan begeleiden in de zoektocht naar je echte vermogens.

Ik heb samen met hem mijn eigen kracht gevonden waardoor ik nu het gevoel van vrijheid, rust en autonomie dagelijks kan ervaren.

Hij is iemand waar je op terug kan vallen, wanneer je weer een stap wilt maken in je eigen persoonlijke ontwikkeling, waardoor je telkens een stap verder komt.”

Plan je gesprek

Plan een gratis oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek creëer jij voor jezelf helderheid of het Ultimate Boost programma goed bij jou past.

Pin It on Pinterest

Share This