PURE EMPOWERMENT

 

RECLAIMING BACK YOUR LIFE

Je (bedrijfs)arts heeft je mogelijk een indicatie burn-out gegeven. Je voelt je fysiek, emotioneel en mentaal uitgeput.  Alles voelt vlak. Zinloos. Je wil nu helemaal niks meer of je probeert nog hardnekkig door te pakken. Je weet dat er iets moet veranderen. Je hebt totaal geen idee van hoe nu verder. 

 

RECLAIMING BACK YOUR LIFE

Je (bedrijfs)arts heeft je mogelijk een indicatie burn-out gegeven. Je voelt je fysiek, emotioneel en mentaal uitgeput.  Alles voelt vlak. Zinloos. Je wil nu helemaal niks meer of je probeert nog hardnekkig door te pakken. Je weet dat er iets moet veranderen. Je hebt totaal geen idee van hoe nu verder. 

 

onderzoek

Onze aanpak is diepgaand. De oorzaak ligt in een overlevingsmechanisme die al veel langer operationeel is. In jouw huidige levenservaringen wordt nu voelbaar dat jouw overlevingsmechanisme niet zorgt dat je goed voelt. Dit mechanisme is bedoeld alleen om te overleven. Bij voortdurend gebruik hiervan wordt het leven hierdoor bepaald. De mentale, emotionele en fysieke systemen blijven continu op scherp waardoor geen ontspanning, geen gevoel van welzijn meer kan ontstaan.

Methode

Met de Pure Empowerment methode krijg je helder inzicht in hoe je overlevingsmechanisme functioneert. Je leert dat jij aan het stuur bent en niet andersom. De blokkades lossen op.  Je hervindt je autonome kracht, creativiteit en vermogen om je goed te voelen. Je leert hoe je deze kwaliteiten moeiteloos elke dag kunt inzetten.

 

12 weken herstel programma

Gedurende 12 weken volg je een intensief programma met ieder week een sessie van 2,5 uur. De sessies vinden plaats in onze praktijk in Almere. De ene week is er mentaal coaching en de andere week een emotionele therapiesessie. Beide werkvormen sluiten naadloos op elkaar aan en zorgen dat op mentaal, emotioneel en gedragsniveau het gewenste herstel wordt gerealiseerd.

reintegratie

Ben je momenteel niet aan het werk? Ons programma stuurt aan op re-integratie en het creëren van een nieuwe werkbeleving. Afhankelijk van je ontwikkeling zal tegen het einde van het programma onze gezamenlijke focus hierop liggen.

NAzorg-Plan

Via het nazorg-plan houden we ook na het 12 weken herstelprogramma contact met jouw. Met het nazorg-plan bestendigen en vergroten we het nieuwe positieve momentum dat jij hebt gerealiseerd. Deze fase is een oogstfase. Je gaat al jouw nieuwe bewustwording verder omzetten in de praktijk. Je traint jezelf om alle geleerde tools en realisaties in te zetten. Het Pure Empowerment nazorg-plan bestaat uit additioneel 12 weken. Je krijgt gedurende de tijd twee online coaching & reflectie sessies en voortdurende email bereikbaarheid.

maak kennis met ons team

In de afgelopen jaren hebben wij (drs. Isabelle Constantino & Wigard Tegel) vanuit Pure Empowerment honderden mensen begeleid. Zij zaten vast en zijn in een nieuwe beweging gekomen, in verbinding met hun authentieke vermogens. Zij creëren nu vanuit deze kracht en vrijheid nieuwe levensomstandigheden. Deze succesformule is de blauwdruk voor al onze coaching programma’s.
Wigard Tegel

Wigard Tegel

Coach

Vanaf mijn 17e ben ik in het Internationale bedrijfsleven actief als ondernemer en sinds mijn 30ste als professional coach. Persoonlijke ontwikkeling is mijn ding. Ik heb in mijzelf en bij talloze cliënten gezien dat iedereen ongeacht de negatieve ervaringen zijn oorspronkelijk authentieke vermogen weer kan aanspreken en een leven kan creëren met vervulling en geluk. Dus ook jij kan in jouw situatie door diepgaand inzicht, innerlijke realisaties en nieuwe ervaringen het stuur volledig terug pakken van jouw leven. 

Heb je een vraag? Neem contact met me op: wigard@pureempowerment.nl 

DrS.ISabelle Constantino

DrS.ISabelle Constantino

Emotie coach

Als emotie-coach help ik je graag in mijn processen met het vrijmaken van de weg naar je eigen authenticiteit. Je ontdekt wie je echt bent. Doordat je dit ervaart en voelt, wil je ook daar vanuit leven en werken. Heel vanzelfsprekend en geleidelijk verandert er van alles in jou, in jouw leven: hoe je de dingen doet, hoe je ze ziet, op je werk, thuis, overal. Je focus verandert en laat je zien hoe onbeperkt jouw mogelijkheden zijn. Je wordt emotioneel volwassen. Je leert om te gaan met je emoties in plaats van ze weg te duwen.  Dit wens ik iedereen toe.

Heb je een vraag? Neem contact met me op: isabelle@pureempowerment.nl 

ORiënterend gesprek

Plan een gratis oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek creëer jij voor jezelf helderheid of het programma goed bij jou past. Plan nu zelf een intake gesprek of stuur een email naar wigard@pureempowerment.nl 

Wat anderen zeggen

“Helder, concreet en heel veilig”

“Geeft veel inspiratie en praktische tips om het zelf te kunnen” 

“Veel voorbeelden en humor”

“Ik voel me gesteund en begrepen”  

“Ik voel me zo ontspannen en sterk”  

“Ik voel me eindelijk gelukkig”  

 “Ik ben zo blij met mezelf, ik weet dat ik er mag zijn ”   

“Ik kan nu weer mijn leven sturen i.p.v. controleren” 

“Ik vind het leven weer leuk” 

“Ik voel me meer zelf ” 

“Ik heb geleerd dat het verleden mij niet meer hoeft te sturen maar dat ik nu zelf mag sturen” 

Heb je een vraag?

Gebruik de chatbox voor jouw vraag of stuur ons een e-mail (wigard@pureempowerment.nl) dan reageren wij persoonlijk naar je terug zodat we al je vragen kunnen beantwoorden.

Pin It on Pinterest

Share This