PURE EMPOWERMENT

.

 

power coaching

1 sessie

Je weet waar je mee zit. Binnen je werk of je privé situatie . Je herkent hoe je vastloopt. Je hebt nu een duw nodig. Een nieuwe realisatie en bewustwording van jouzelf. Jij wil naar een next level. Je innerlijke vermogens vrijmaken. Nieuwe ervaringen creëren waar je écht blij van wordt.

Online of in Almere

Een power coaching sessie duurt 1,5 uur. Een sessie vind plaats in Almere in onze praktijk of via Zoom (een soort Skype). Voor een online sessie heb jij nodig, een rustige ruimte voor jezelf een tablet of computer met een microfoon, camera en internet verbinding.  

Werkwijze

Klik op de link en schrijf in de bestelnoties de naam van de coach. Wigard of Isabelle. Na je bestelling ontvang je een bevestiging via email en kan je heel makkelijk zelf online een afspraak inplannen in de agenda. Tot 24 uur voor de sessie kan je de afspraak kosteloos zelf wijzigen. Daarna is er geen verdere gelegenheid voor het maken van wijzigingen en er is geen restitutie voor deze sessie meer mogelijk.

Prijzen

De kosten voor power coaching sessie zijn € 230, – Incl. Btw voor particulieren en € 230,- Excl. Btw voor zakelijke klanten. 

Wat anderen zeggen

I am blown away

I had my first session with Wigard because I felt a resonance to and I am blown away. I didn’t expect that kind of clarity, depth, expansion and shift in such a strong way and so fast. Now I know why in this moment you were the one. I’m happy I listened to my guidance and that the co-creation unfolded so effortlessly.

I’m grateful Wigard and absolutely recommend you.

KY

maak kennis met ons team

In de afgelopen jaren hebben wij (drs. Isabelle Constantino & Wigard Tegel) vanuit Pure Empowerment honderden mensen begeleid. Zij zaten vast en zijn in een nieuwe beweging gekomen, in verbinding met hun authentieke vermogens. Zij creëren nu vanuit deze kracht en vrijheid nieuwe levensomstandigheden. Deze succesformule is de blauwdruk voor al onze coaching programma’s.

Wigard Tegel

Wigard Tegel

Coach

Vanaf mijn 17e ben ik in het Internationale bedrijfsleven actief als ondernemer en sinds mijn 30ste als professional coach. Persoonlijke ontwikkeling is mijn ding. Ik heb in mijzelf en bij talloze cliënten gezien dat iedereen (ongeacht de omstandigheden) zijn oorspronkelijk authentieke vermogen kan aanspreken en een leven kan creëren met vervulling en geluk. Ik ben zeer geïnspireerd om  mijn kwaliteiten in te zetten voor een verandering en nieuwe ervaring in deze wereld.

Heb je een vraag? Neem contact met me op: wigard@pureempowerment.nl 

DrS.ISabelle Constantino

DrS.ISabelle Constantino

Emotietheraoeut

Als emotietherapeut help ik je graag in mijn processen met het vrijmaken van de weg naar je eigen waarheid. Je ontdekt wie je echt bent. Doordat je dit ervaart en voelt, wil je ook daar vanuit leven. Heel vanzelfsprekend en geleidelijk verandert er van alles in jou, in jouw leven: hoe je de dingen doet, hoe je ze ziet, op je werk, thuis, overal. Je focus verandert en laat je zien hoe onbeperkt jouw mogelijkheden zijn. Leven vanuit “echt zijn” elke dag is voor mij bewust in verbinding zijn met mijn essentie. Zo ervaar ik liefde en vreugde in alles wat ik doe. Dit wens ik iedereen toe.

Heb je een vraag? Neem contact met me op: isabelle@pureempowerment.nl 

Meditatie van Isabelle

Pure Empowerment reset meditaties helpen je verbinden met je totale bewustzijn. Ideaal om  gedurende de dag te gebruiken, zodat jij jezelf weer terug brengt bij jouw authentiek kracht.

Helderheid reset

Deze reset meditatie brengt rust en helderheid. Je stapt in de waarneming van je grote-zelf en brengt heel je aanwezigheid in het nu. 

helderheid reset meditatie

by Isabelle Constantino | Pure Empowerment

Wat anderen zeggen

Reacties van de cliënten van Isabelle
“Helder, concreet en heel veilig”

“Geeft veel inspiratie en praktische tips om het zelf te kunnen” 

“Veel voorbeelden en humor”

“Ik voel me gesteund en begrepen”  

“Ik voel me zo ontspannen en sterk”  

“Ik voel me eindelijk gelukkig”  

 “Ik ben zo blij met mezelf, ik weet dat ik er mag zijn ”   

“Ik kan nu weer mijn leven sturen i.p.v. controleren” 

“Ik vind het leven weer leuk” 

“Ik voel me meer zelf ” 

“Ik heb geleerd dat het verleden mij niet meer hoeft te sturen maar dat ik nu zelf mag sturen” 

Wat anderen zeggen

Reacties van de cliënten van Wigard

FRANK

“Met behulp van Wigard heb ik inzicht gekregen in hoe anderen reageren op mijn gedrag. Dit door je in een spiegel naar jezelf te laten kijken. 

Door de niet altijd makkelijke confrontatie met mijzelf en de trainingen heb ik geleerd om duidelijk te zijn en bewuste keuzes te maken. Ik heb veel over mijzelf geleerd, ben weerbaarder en heb meer vertrouwen gekregen.

Ik voel mij sterker dan ooit”

WILLEMIJN

“Wigard heb ik leren kennen als een betrokken coach, die je kan begeleiden in de zoektocht naar je echte vermogens.

Ik heb samen met hem mijn eigen kracht gevonden waardoor ik nu het gevoel van vrijheid, rust en autonomie dagelijks kan ervaren.

Hij is iemand waar je op terug kan vallen, wanneer je weer een stap wilt maken in je eigen persoonlijke ontwikkeling, waardoor je telkens een stap verder komt.”

MARIA

“Wigard neemt je mee op reis door zijn heldere en doortastende vraagstelling, naar de diepte en ruimte van je eigen stilte (je grote zelf).

Hij laat je deze ruimte ervaren en herkennen. Deze ervaring geeft je een vernieuwde en versterkte verbinding met je creatie kracht”

Pin It on Pinterest

Share This